Baalse-Hoef-logo-RGB-Web.png

Veldwinkeltje

Op het midden van ons bloemenveld staat ons veldwinkeltje. Spring hier gerust eens binnen voor een van de vers gemaakte veldboeketten, seizoensproducten of om tussen de leuke vaasjes en andere accessoires te snuffelen.

Geen zin of tijd om zelf te plukken?

Geen probleem! In ons veldwinkeltje vind je steeds een ruim aanbod van dagverse boeketten. Wij plukken de mooiste bloemen van het seizoen, schikken dit tot een mooi uniek boeket en verpakken zorgvuldig het voor jou. Steeds dagvers, zo klaar om mee te nemen, leuk om te geven of te krijgen!

Boeketten
vaasjes

Wat vind je nog meer in ons veldwinkeltje?

Een ruim aanbod aan leuke accessoires! Van kleine vaasjes om heel je huis te versieren met bloemen, tot mooie handgemaakte vazen. Van oorbellen en sleutelhangers waar onze eigen droogbloemen in verwerkt zijn, tot mooie droogbloemenhouders. 

Leuke seizoensproducten

Daarnaast laden wij ons veldwinkeltje regelmatig vol met seizoensproducten; zo kan je bijvoorbeeld in april een ruim assortiment dahliaknollen van eigen teelt vinden en in september en oktober bieden wij een ruim assortiment tulpenbollen aan, zo creëer jij ook een overvloed aan kleur in jouw eigen tuin!

Benieuwd wat er nog allemaal te vinden is in ons veldwinkeltje? Hou vooral onze socials in de gaten voor een regelmatige update van de nieuwste items!

Ons Bloemenveld

Over Baalse Hoef

.

Hoi bloemenfan,
kom jij graag bloemen plukken?

Zorg dan voor goede schoenen of laarzen, want door de aanhoudende regen is ons bloemenplukveld is erg nat met hier een daar een flinke plas.