Gelegenheidsbloemen

Baalse Hoef Bloemenboerderij is er voor u tijdens uw meest vrolijke of meest droevige momenten en voorziet bloemen voor bruiloften, feesten en begrafenissen. Vanaf april tot begin november kunt u bij ons terecht voor bloemen voor uw bruiloft, feest of begrafenis. Hierbij maken we gebruik van de mooiste bloemen van het seizoen, steeds biologisch geteeld.

Rouwbloemen

Bloemen bieden steun tijdens de droevige momenten. Ik maak graag een passend en duurzaam werk voor een afscheid. Wij maken grafwerk steeds op maat van de klant, u kiest zelf de kleuren, grootte en vorm.
Grafwerk is op bestelling te verkrijgen van april tot begin november.

Bloemen rouwwerk
Bloemen tijdens trouw, bruidsboeket en corsages

Bloemen voor jouw trouwfeest

Op zoek naar natuurlijke, onbespoten bloemen voor jullie mooiste dag? Hou je van een natuurlijke stijl met de mooiste seizoensbloemen? Dan ben je bij Baalse Hoef aan het juiste adres. Wij kleden je bruiloft graag aan met de mooiste bloemen, recht van het veld bij jouw trouwfeest!

Feest aankleden met bloemen

Jouw feest aankleden met de mooiste bloemen, recht van ons veld? Wij zorgen graag voor gezellig gevulde vaasjes of andere bloemstukken. Wij werken steeds met onze prachtige, eigen seizoensbloemen, waarbij jij het gewenste kleurenpallet kunt aangeven. Verse bloemen op jouw feest zijn mogelijk vanaf april tot begin november.
Bloemen op tafel voor een feest