Baalse-Hoef-logo-RGB-Web.png

Wie zijn wij?

Wij zijn Danique en Paul, de gezichten achter Baalse Hoef Bloemenboerderij. 

Onze bloemenboerderij is ontstaan vanuit het idee om onze bruiloft (die in 2020 zou plaatsvinden) te decoreren met bloemen uit eigen tuin. Zo maakten de groenten in de moestuin steeds meer plaats voor bloemen. 

Helaas kon onze bruiloft in 2020 niet doorgaan vanwege corona, maar de bloemen gingen natuurlijk wel volop door. Daar haalden we zoveel energie uit, dat het idee ontstond om nog meer mensen te laten genieten van onze bloemen. 

We startten in 2021 met de uitbouw van onze bloemenboerderij en leverden eerst uitsluitend aan groothandel en bloemisten. Omdat we merkten dat steeds meer mensen belangstelling kregen naar onze bloemen, stelden we in 2022 ons veld open voor het brede publiek. En daar genieten we nog ieder moment van!

En die bruiloft? Die is alsnog doorgegaan hoor, maar dan 2 jaar later.

Ik ben Danique! Goedlachs, enthousiast en heb een passie voor bloemen. Ik hou ervan om vanuit een klein zaadje een plantje te zien groeien, wat zich daarna ontwikkelt tot prachtige bloem!

Ook hou ik ervan om mensen gelukkig te maken met bloemen, dat geeft zoveel voldoening.

Waar heb ik mijn groene vingers vandaan? Een familie vol hoveniers en plantenkenners, vroeger thuis een plantenkwekerij en een opa die bleef volhouden dat er toch echt dahlia’s in de tuin moesten komen 😉

Mijn lievelingsbloemen? Dahlia’s!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Paul! De creatieve en hardwerkende kracht van onze bloemenboerderij. 

Naast mijn werk als media vormgever, werk ik graag technische projecten uit op de bloemenboerderij en verdiep me helemaal in de gezondheid van onze planten. Zo maakt Danique wel eens de grap dat ik de ‘Plant Health Manager’ van de Baalse Hoef ben. 

Ook zorg ik er natuurlijk voor dat de vormgeving bij de bloemenboerderij in één lijn is, van website tot aanwijzingsbordjes bij de bloemen, om zo jouw beleving compleet te maken! 

Ons Bloemenveld

Over Baalse Hoef

.