Bloemisten

Bloemisten

Wij kweken natuurlijke bloemen, zonder gebruik van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.

Onze seizoensbloemen zijn beschikbaar vanaf april/mei tot en met oktober. 

Kom je als bloemist graag zelf je bloemen kiezen? Dat kan! Neem dan gerust contact op met info@baalsehoef.be of via telefoonnummer +32465005819 om een afspraak in te plannen.

De voorraad van bloemen is seizoensafhankelijk. Omdat wij alle bloemen zo natuurlijk mogelijk kweken, buiten in de volle grond, zijn we afhankelijk van het weer. Hierdoor kan het aanbod van week tot week verschillen. 

Om de beste kwaliteit snijbloemen te bekomen, worden de bloemen steeds ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat gesneden, zodat de stelen volgezogen zijn met water en ze het langst mooi blijven op de vaas! Dit maximaal 24 uur voordat ze opgehaald of geleverd worden.

Baalse Hoef Bloemenboerderij is volop bezig met het verkrijgen van een officiële BIO-certificering, dit proces duurt 3 jaar. In 2023 zijn onze éénjarigen volledig BIO-gecertificeerd, vanaf 2024 ook onze meerjarigen!

Ben je bloemist?

Neem een kijkje bij Bloemen en meer voor ons een greep uit ons aanbod en neem contact op met info@baalsehoef.be voor de voorwaarden.

Het aanbod en de mogelijkheid om een account aan te maken op onze website, wordt momenteel nog aangemaakt en uitgebreid. Heb je al interesse? Stuur dan zeker even een mailtje!