Baalse-Hoef-logo-RGB-Web.png

Baalse Hoef teelt op professionele wijze een uitgebreid aanbod aan biologische snijbloemen.

Onze biologische bloemen zijn beschikbaar vanaf eind maart tot en met begin november. Al onze bloemen worden geteeld op het ritme van de natuur, met de seizoenen mee en zijn biologisch gecertificeerd. 

Kom je als bloemist graag zelf je bloemen kiezen? Dat kan! Neem dan gerust contact op met info@baalsehoef.be of via telefoonnummer +32465005819 om een afspraak in te plannen.

De voorraad van bloemen is seizoensafhankelijk. Omdat wij alle bloemen zo natuurlijk mogelijk kweken, buiten in de volle grond, zijn we afhankelijk van het weer. Hierdoor kan het aanbod van week tot week verschillen. 

Om de beste kwaliteit snijbloemen te bekomen, worden de bloemen steeds ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat gesneden, zodat de stelen volgezogen zijn met water en ze het langst mooi blijven op de vaas! Uiterlijk 24 uur voordat jij je bestelling komt ophalen, of deze bezorgd wordt, snijden wij met veel zorg de door jou gekozen bloemen.  

Ben je bloemist of (event)stylist en heb je interesse in onze bloemen?

Neem een kijkje bij Bloemen en meer voor ons een greep uit ons aanbod en neem contact op met info@baalsehoef.be voor de voorwaarden.

Ons Bloemenveld

Over Baalse Hoef

.

Hoi bloemenfan,
kom jij graag bloemen plukken?

Zorg dan voor goede schoenen of laarzen, want door de aanhoudende regen is ons bloemenplukveld is erg nat met hier een daar een flinke plas.